Tävlingsdags igen!!

Tävling hos frisörtips!


image28

Schwarzkopf Osis Dust It
-Lätt puder som ger textur med matt effekt. Medium kontroll och separation. Användning: Kreativ styling på torrt hår. Pudra en liten mängd puder i handflatan och gnugga, kamma igenom med fingrarna, lyft in i botten
.


Blåsväder!

Helgen har vi tillbringat i Borga. Vi har bott hos en jobbarkompis. På lördagen åkte vi skoter i nästan 2 mil för att komma till en sjö som heter Daima. Men  herre j_lar vad det blåste. Men fiska det gjorde vi. Det första som hände, var att Nisse fick ett sånt rejält napp, så att kroken försvann från linan. Sen lyckades han få en riktigt fin röding. Jag fick två fiskar, även dom ganska fina. Men sen var det stopp. Hade två rejäla napp precis innan vi skulle åka hem, men på napp blir man ju inte fet :-) Men det har varit en trevlig helg med mycket god mat och dryck!!

Vinn en pilgrimsring

-Frida har en tävling där man kan vinna en valfri pilgrims ring, de finns 2 olika och båda är ursöta.
kika in och va med att tävla, reglerna är super enkla :)

Vinn ett snyggt halsband!!

image27

Klicka här och vinn ett fint halsband hos Alexandra!!

Första dagen ute i vintersolen!

Idag blev det äntligen väder för att packa matsäcken och åka iväg med skotern. Vi åkte till Häggås-Lillsjön. Där träffade vi mina syskon och deras familjer. Det var även en hel del annat folk där, så vintersolen lockar ut många!!
                    image25

Vinn en webkamera

image22

Mina gulliga systerdöttrar!

Igår fick jag äran att vara barnvakt åt mina söta systerdöttrar. Dom är två små riktiga kvicksilver. Vi myste och spelade kort, tittade på disneydags och åt lite lördagsgodis. Skulle läsa saga för dom båda innan dom somnada, men Alva somnade på rumssoffan när det var melodifestivalen. Så jag och Emmy fick läsa för oss sjävla. Det blev både Shere Khan och sedan Alfons.image17

Funderingar!!

Sitter här och funderar över varför det är sån köphysteri! Nästan varenda blogg handlar om allt som alla vill ha! Måste man ha minst 14 handväskor, 17 par pumps, klänningar fulla garderoben eller vad det nu är man absolut anser sig behöva. Jag blir mest irriterad på mig själv, när jag ibland tänker att jag skulle ha köpt nåt nytt till hemmet, eller till mig själv. Herregud, tittar jag i mina skåp och garderober, så ryms det snart inget mer. När ska jag hinna använda allt? Nej, jag tror att vi måste börja omprioritera, vad som egentligen är viktigt. Men vad vet jag, popularitet kanske kostar??? Vad tycker ni? Har jag helt fel, eller?


Fettisdag!!

image11
 

Ja idag har det blivit både palt och semla. Faktiskt konstigt att man ska äta två såna "maffiga" saker samma dag. Gäller att ta lite av varje, för att orka med båda! Men idag har jag varit duktig, och promenerat både till och från jobbet. Så jag har faktiskt inte dåligt samvete för att jag ätit bådadera idag!!

God frukost!



Två mackor med keso, tomater och salladskrydda, en god kopp te med mjölk i (mjölken är ett måste, fast min mamma säger att det ser ut som att jag dricker diskvatten :-) och så VK. Ett bra sätt att börja dagen med.

25,6 grader kallt!!

Gomorron!
Skönt att börja veckan med sovmorgon. Börjar jobba först halv 11. Men usch va kallt det är! Är nog kallaste dagen vi har haft i vinter. Idag blir det nog att vara inne med mina förskolebarn på vakenvilan. Dom älskar att pyssla, så det är inga problem att hitta på nåt att göra med dom!
Kram!

Mycket snö!

image6

Så här mycket snö har vi utanför vårt hus nu. Som ni ser så har lampstolpen snart snöat över! Nu får det räcka med snö för i år!!

Till Anna

Nu har Anna tjatat på mig att jag måste skriva nåt i min nya blogg. Så nu kommer det några rader. Dagen började med en kopp te och två goda mackor med keso och tomater. Sen blev det snöskottning. Hade säkert kommit minst en dm. Nu jädrar får det räcka med snö för min del. Är ingen vintermänniska, längtar vansinnigt mycket efter sommaren. Resten av dagen har jag nog bara slappat. Till middag blev det älgskav i pitabröd, men guacamole och annat smått och gott. Supersmaskigt. Nu har vi precis sett Göta Kanal och ätit lite godis. Ska nog se Brottskod försvunnen nu. Nu lilla Anna hoppas jag att du är nöjd, för nu har jag skrivit mitt första blogginlägg. Kram!
Härliga bilder från backen, Sara!! En stor kram till dig också!!

RSS 2.0